2024. jlius 22. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap


E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

TANKÖNYVRENDELÉS 2024-2025. TANÉVRE


Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

Az idei tankönyvrendelést emailben 04.11-ig várom. Az ALÁÍRT rendeléseket legkésőbb 04.12-ig kell leadni a könyvtárban. Aki tudja hozhatja a kinyomtatott, aláírt példányt 04.12. előtt. A beküldött tankönyvrendeléseket a tankonyv @ bajabela.hu címre várom. Felhívnám a figyelmet arra, hogy senkinek nem kell átszerkeszteni a meglévő excel táblázatot. Nem kell másik formátumban átküldeni, mint amiben megnyílik. A citromail és fibermail címekkel sajnos folyamatos probléma van, így ha lehet inkább gmail-es címről küldjék be a rendelést.

A leendő 7. a,b ,8. a,b és a 9. c, d osztályoknak nem kell tankönyvrendelést leadni, mert nekik automatikusan csinálom.

A leendő 9. a, b, 10.a,b,c,d, 11.a,b,c,d, 12.a,b,c,d osztályoknak kell emailben (04.11-ig) beküldeni a rendelést és 04.12-ig a kinyomtatott, aláírt példányt leadni a könyvtárba.

Mindenki a következő (2024/25) év tankönyvigényét adja le!

Azok a tanulók, szülők akik a rendelési időszakban nem küldik el a rendelésüket, csak az alaptankönyveket kapják (pl. matek, magyar, töri), a fakultációs és nyelvi könyveket nem rendelem meg, mivel nem tudom mit vesz fel a gyermek, vagy kinél tanulja a nyelvet.

Azok a tanulók, akik ez miatt nem kapnak könyvet a www.webshop.kello.hu oldalon tudják rendelésüket EGYÉNILEG intézni, SAJÁT KÖLTSÉGEN.

Azok a tanulók, akik szeretnének saját könyveket (pl.: az érettségi miatt) azok szintén awww.webshop.kello.hu oldalon tudják megrendelni a könyveiket EGYÉNI ÚTON, saját költségen. De ők inkább várják meg a szeptembert, hogy milyen könyveket kapnak, mert a tankönyvlista önhibánkon kívül változhat. De ha valaki mégis előre rendelne, azokat a könyveket, amiket megvesznek NE JELÖLJÉK az iskolai tankönyvrendelő táblázatban.

Minden diák ingyenesen kapja a tankönyvet. Ami azt jelenti, hogy a KÖNYVTÁRBÓL KÖLCSÖNZI KI, tehát NEM SAJÁT könyveket kap! A munkafüzetek és a munkatankönyvek lesznek azok a könyvek, amik nem az iskola tulajdonát képezik, tehát azokban beleírhatnak. A könyvtári könyvek pecséttel és számmal vannak ellátva. Ezekbe beleírni, szövegkiemelőzni TILOS! Amennyiben ezek a könyvek megrongálódnak, elvesznek MEG KELL TÉRÍTENI.

Minden tanulót arra kérek, hogy konzultáljon a szaktanárral, hogy csoportbontásban, fakultációból és nyelvből milyen könyvet kell rendelnie.

Amennyiben valaki elrontja a könyvrendelését és ez csak akkor derül ki, amikor már nem lehet rajta módosítani, egyéni úton kell beszereznie a megfelelő könyvet/ könyveket a www.webshop.kello.hu oldalon, saját költségén.

Felhívnám arra is a figyelmet, hogy megszűnik a pótrendeléses időszak! Tehát nem tudunk szeptembertől rendelni olyan könyveket, mint eddig pl.: elfelejtettem rendelni ezt és ezt, vagy felvettem mégis egy másik fakultációt. Ezeket a könyveket EGYÉNILEG, SAJÁT KÖLTSÉGEN kell beszerezni a www.webshop.kello.hu oldalon, kivéve ha van raktárkészleten.

Bármilyen kérdés felmerül a tankönyvekkel kapcsolatban keressenek és megválaszolom.


9. A és B osztályok

10. A és B és C és D osztályok

11. A és B és C és D osztályok

12. A és B és C és D osztályok


Fébó-Goretich Blanka könyvtáros