2024. mrcius 29. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


ECL közlemény 2020. mjus 19.
Az elmaradt áprilisi ECL nyelvvizsgák (angol, német, francia, olasz, orosz, horvát) lebonyolításának új időpontja június 5-6.

Írásbeli vizsgák:
június 5. péntek A2, B1, C1 szint
június 6. szombat B2 szint
A szóbeliket június 5. és június 13. között bonyolítjuk.


A nyelvvizsga megszervezése során követjük az érettségi vizsga megszervezésére előírt szabályokat (termenként max. 10 fő, maszk, fertőtlenítés).
A vizsgát követően a sikeres vizsgázóknak igazolást állítunk ki, így a felsőoktatási felvételi eljárásban a sikeres vizsgák és részvizsgák többletpontként beszámíthatóak.

Az áprilisi vizsgánkra jelentkezőktől szándéknyilatkozat kérünk be, hogy kívánnak-e vizsgát tenni a pótidőpontban. Azokat a vizsgázókat, akik jelzik részvételi szándékukat, központilag áthelyezzük az új időpontra.

Akik nem kívánnak a június eleji pótidőpontban vizsgázni, azokat kiértesítjük arról, hogy a vizsgájukat egy későbbi időpontra halasztjuk. Az angol és német nyelvből vizsgázók esetén előreláthatóan októberben, az egyéb nyelvekből vizsgázók pedig decemberben tehetnének vizsgát.

Az eredetileg júniusi 19-20-ra kiírt vizsgákat nem szervezzük meg, legközelebb az októberi vizsgaidőszakban tudnak az angolosok, németesek vizsgát tenni.
Ha van esetleg olyan érdeklődő, aki alapos indokkal (felvételi, vagy egyéb határidős kötelezettség miatt) szeretne jelentkezni a június 5-6.-án megszervezett vizsgára, annak jelentkezését papíralapon a gimnázium titkárságán be tudjuk fogadni.