2024. prilis 29. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Országos Grafikus Programozási Verseny 2024. mrcius 12.
A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Kara 1998 óta minden évben grafikus programozási versenyt hirdet. Már a kezdetektől iskolánkban gyűlnek össze Bács-Kiskun megye déli részéből a második, területi fordulóba jutott diákok. Ez idén sem volt másképp. A regionális versenybizottság elnöke korábban, iskolánkban hosszú ideig tanító Lepres András volt. Tőle ezt a feladatot évekkel ezelőtt iskolánk egyik informatika tanára, Sziegl Hajnalka vette át.
A regionális versenybizottság elnökénél gyűlnek össze az első fordulóból továbbküldhető vizsgadolgozatok, ő javítja felül ezeket és gondoskodik a 2. forduló megszervezéséről. A forduló lezajlása után kijavítja a tanulók megoldásait, majd az eredményeket továbbítja az országos versenybizottságnak. A verseny lebonyolításában rendszergazdánk, Birkás Attila is tevékenyen részt vesz. Előkészíti a géptermet és elhárítja a verseny közben fellépő műszaki hibákat. Szerencsére erre az idén sem volt szükség.
A területi versenyfordulóra idén március 8-án került sor. Iskolánkból 8 tanuló jutott be, de közülük többen sajnos nem tudtak részt venni a megmérettetésen. Rajtuk kívül egész Dél-Bács-Kiskun vármegyéből érkeztek még versenyzők.
Iskolánkból a 2. fordulóba jutott tanulók:
Kleisz András (11.C), Prohászka Bálint (11.C) – Felkészítő tanár: Daka Mónika
Soós Bence (10.B) – Felkészítő tanár: Gottlieb Gábor
Hajdú András (8.A), Béla Miklós (10.B), Gottlieb Gergely (10.B), Rozmanitz Ádám (9.B), Geiger Csanád (10.B) – Felkészítő tanár: Sziegl Hajnalka

bélások verseny közben

egy készülő feladat

egy kész feladat

egy kész feladat kódja