2024. mjus 19. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Nevezzetek és megrendezzük Nektek a banketteteket! 2012. prilis 16.
Az adott osztályközösségnek nincs más dolga, mint fényképet készíteni a ballagási tablóról, és jelentkezni a facebook.com/snassz címen a Tablóverseny fülre kattintva egy ûrlapot kitöltve!
A fotó mellett van lehetõség osztályvideó készítésére, melyben bemutathatjátok osztályközösségeteket is.
A kép felbontása szélességben maximum 2000 pixel lehet, de legalább 1200 pixelnek lennie kell. (Fekvõ képrõl van szó.) Álló kép maximum 1200 pixel magas lehet. A videónál feltétel, hogy címében szerepelnie kell a „snassz.hu tablóverseny 2012 – iskola/osztály” megnevezésnek! Ezt youtube-ra feltöltve, linkelve tudjátok átadni a snassz.hu szerkesztõségének!
JELENTKEZÉS: https://www.facebook.com/snassz/app_335202333201990
A JÁTÉK MENETE:
A beküldött fotókat, videókat május 14-tõl lehet majd látni a snassz.hu facebook oldalán, és ekkortól lehet majd rájuk szavazni is. A voksokat facebook regisztrációval rendelkezve tudjátok leadni! A gyõztes a legtöbb szavazatot kapott tablón szereplõ közösség lesz.
Minden szavazat számít, hiszen a gyõztes osztályt egy vacsorával egybekötött „Pót Bankettel” jutalmazzuk Baja egyik legszínvonalasabb éttermében, emellett a második illetve a harmadik legtöbb szavazatott kapott osztály is nyereményben részesül!
A beküldés végsõ határideje: 2012. május 23. A szavazást június 3-án éjfélkor zárjuk le. Fentiekbõl következik, hogy akik elõbb beküldik tablójuk fotóját, nagyobb eséllyel indulnak a legtöbb szavazatért.